Contact Person
  Nicole Mastrell

  Event Manager & PA to CEO
  Email: nm@mva.org
  Phone: (M) +45 6141 8634 Linkedin

  Dataintegritet med mælk og sukker? GRATIS MORGENMØDE

  -Overholder din virksomhed de nyeste krav til dataintegritet?

  Dataintegritet har fået myndighedernes fokus!

  På dette morgenmøde tager vi et kig på, hvordan det påvirker danske virksomheder i Life Science- og Pharma-industrien.

  Sikring af compliance og integritet kræver overblik over datastrømme og datas livscyklus i jeres virksomheds it-systemer. Det førende it-compliance-hus, Genau & More, inviterer nu til gratis morgenmøde, hvor den danske data- og compliance-ekspert, Michael Weng, som rådgiver i Computer System Validation (CSV) og dataintegritet vil dele sin viden på området.

  Hvor: COBIS, Ole Maaløes Vej 3, 2200 Kbh N
  Dato: 5. april 2018
  Tidspunkt: 08:00 – 10:00

  Genau & More Breakfast Meeting er begrænset til 30 pladser efter først-til-mølle-princippet.

  SIGN UP & READ MORE

  Et område i udvikling

  ”De store sundhedsmyndigheder i USA og Europa her udsendt nye guides. De har i dén grad fået øjnene op for, at der har været problemer med dataintegritet rundt om i Life Science- og pharma-industrien. Vi skal alle forvente, at de fremover stiller meget målrettede spørgsmål. Vi skal som dem, der bliver auditeret kunne svare på, hvordan flyder data i vores systemer, og hvordan vi håndterer problemer med data integritet”

  Hands On Data

  Michael Weng vil præsentere deltagerne for et værktøj til at kortlægge en virksomheds datastrømme og datas livscyklus. Onsite vil Michael med deltagerne udførene en Data Integrity Flow-analyse. Et værktøj, som allerede nu anvendes med succes hos pharmavirksomheder i enterpriseklassen og kan måske også være første vigtige skridt mod compliance, i forhold til dataintegritet i din virksomhed.

  ”Vores overordnede mål er at sætte fokus på, at it og patientsikkerhed sagtens kan gå hånd i hånd – hvis man har de rette værktøjer til at arbejde med de retningslinjer, som myndighederne udstikker. Med dette morgenmøde henvender vi os til ingeniører, it-administratorer og ansvarlige for it-drift og -automatik i de danske pharma virksomheder”.

  Henrik Johanning, CEO Genau & More.

  Arranged by: